Tulta päin - myös teatterissa!

Meitä Tuuloksen VPK:n teatterilaisia ei sateinen viime kesä säikäyttänyt. Show jatkuu, ja jo nyt olemme reippaassa palokuntahengessä rakentamassa Ruuttanäyttämölle uutta näytelmää kesäksi 2018. Teatteri jatkaa komedialinjalla. Esitettäväksi kappaleeksi valittiin uunituore, vasta elokuussa 2017 julkaistu hilpeä kohellus Kutupuuhia Kalajärvellä.

Näytelmä ei nimestään huolimatta käsittele kalataloutta. Paremminkin se on farssiksi äityvä tarina poikamaisista ukkomiehistä,jotka yrittävät irtiottoa rouvien komennosta ja avioelämän harmaudesta. Tilaisuus tarjoutuu vuokratulla kesämökillä, missä kuitenkin huikeat suunnitelmat uhkaavat raunioitua kun paikalle alkaa kertyä outoa seurakuntaa. Syntyneessä piirileikissä pyörivät mukana firman virtuaalinen koulutuspäällikkö, lomabisneksen ahne emäntä, oudot seurakuntasisaret, erittäin salaiset baarisöpöläiset, yksi kunnon mies ja Pariisin matkaoppaat. Ja kun soitto sitten päättyy ja peli seisahtuu, kokevat kaverukset elämänsä yllätyksen.

Käsikirjoitus on Ruuttanäyttämölle aikaisemminkin kirjoittaneen Matti Wanteen. Ohjauksesta vastaa jälleen Petri Liski, nyt jo kymmenennen kerran. Näyttämöllä tavataan vanhoja tuttuja komeljanttareita ja joku uusi löytökin.

Ensi kesää odottaen

T. Ruuttanäyttämön väki

Kesäteatteria keskellä kauneinta Suomea, Tuuloksessa!


Tuuloksen VPK:n talo, Pannujärventie 66, Tuulos

Puh. 0400 756429

 
 

ruutta.nayttamo@gmail.com | 0400 756 429 | tuuloksen.vpk@gmail.com